Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Juuso on 2 Jan 2018 08:13
153 Views No comments
9
vote

Game Diary -18

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 3 items
Rating: List Type:
People who added this item 11 Average listal rating (4 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
21.1.

Pelasin tän jo tuossa reilu kuukausi sitten, mutta aattelin nyt palata sen verran että keräsin kaikki keräiltävät jutut jotka alunperin missasin. Siitähän sai sitten palkinnoksi Platina-trophyn, ou vitun jea.

Hellblade oli kyllä ihan mielenkiintoinen peli eikä ihan sitä perushuttua, mutta oli toteutuksessa silti vähän toivomisen varaa. Toi että simuloidaan psykoosia noilla äänten kuulemisella on ideana ihan kiva, mutta mua se lähinni ärsytti kun en aina saanut selvää mitä ne äänet sanoi. Pelasin vielä kuulokkeitten kanssa koska se oli suositeltavaa, mutta en kyllä tiiä oliko siitä mulle ainakaan henkilökohtaisesti mitään iloa.

Puzzlet oli tässä aika tylsiä ja taistelut todella itseään toistavia. Vaikkei tää mikään kovin pitkä peli ollut, niin silti rupes puuduttamaan kun samoja vihollisia tuli vastaan käytännössä koko pelin ajan. Muutamat bossit oli mukaan saatu, mutta nekin oli aika perussettiä eikä vaatinu mitään erikoisia taktiikoita.

Kaiken negailun jälkeen sanottava että pidin tästä pelistä kuitenkin melko paljon. Tää peli näytti kyllä todella hyvältä ja sen tunnelma oli kohdillaan. Ihan hyvä peli, mutta tietyt asiat vähän rokottaa pisteitä joista aiemmin mainitsin. Kokemuksena kuitenkin ihan raikas tuulahdus.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 4 Average listal rating (5 ratings) 8 IMDB Rating 0
What Remains of Edith Finch - PlayStation 4
8.1.

Kävelysimulaattorit on omalla kohdallani semmonen genre että en oikein etukäteen osaa sanoa että tykkäänkö tietystä pelistä vai en. Jotkut kyseisen genren pelit ovat aivan uskomattoman tylsiä, mutta sitten on tapauksia kuten What Remains of Edith Finch jotka nappaavat mukaansa heti alussa ja jaksaa oikeasti pitää mielenkiinnon loppuun asti. No tavallaan tuo pitäisi olla itsestäänselvää kun pelillä on kestoa vain pari tuntia, mutta aina asiat ei mene näin mukavasti.

Pahemmin ei viitsi pelin tarinasta mitään kertoa, mutta sen sanon että pidin siitä kovasti. Tämä peli myös näytti ulkoisesti todella kivalta ja äänimaailma sekä ääninäyttely toimivat erinomaisesti.

Omassa genressään Edith Finch on kyllä ehdottomasti oma henkilökohtainen suosikkini. Virginia ja Firewatch ehkäpä sitten kaksi muuta jos tähän jonkun top 3:n nyt äkkiä keksin. Miksipä en keksisi? Listat on kivoja.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 3 Average listal rating (3 ratings) 8 IMDB Rating 0
The Evil Within 2 - PlayStation 4
2.1.

Tarina pelattu läpi. Siihen meni vähän päälle 14 tuntia. Hurjasti parempi kuin alkuperäinen The Evil Within kaikin puolin. Kontrollit vaati taas hetken totuttelua, mutta niin se taisi olla ensimmäisen pelinkin kanssa. Muuten ei valittamista.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom

Yritetään taas vaihteeks listailla näitä pelattuja pelejäkin tänne. Viime vuonna en jaksanut sitä tehdä koska niin moni pelaamistani peleistä ei listalin tietokannasta löytynyt enkä jaksanut alkaa niitä ruveta lisäilemään. En tiedä oliko tuossa lauseessa edes mitään järkeä.

Added to
Related lists

Friday Night Game Night
155 item list by Nimpec
1 votes
Movie Diary -18
11 item list by Juuso
16 votes
Mr. Lays' Game Diary 2013
11 item list by Mr. Lays
16 votes
Mr. Lays' 30 Video Game Meme
30 item list by Mr. Lays
17 votes
Hamza's *New* 30 Days of Video Games
2 item list by Happy Vader
2 votes
yord's 30 Days of Video Games List
30 item list by yord
14 votes
cert 18 watched when I was under 18
5 item list by topshine
1 votes
Film Diary 2016/2017
252 item list by brawljeff
20 votes
30 Days of Video Games List
30 item list by GruntLogic
25 votes 5 comments
30 Days of Video Games Meme
27 item list by Artemis Panthar
22 votes 3 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Juuso
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block