Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
29
vote
4239 Views    Share:

Elokuvapäiväkirja 2017

Movie list created by Tumppi Avatar

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 315
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

December

People who added this item 378 Average listal rating (482 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.5
30.12.

Paketoidaan homma. Paskaahan tämä on. Voisi antaa jatkossa näille yhden tähden. Kukaan seurueesta ei pitänyt elokuvasta. Tasa-arvon vuoksi kaikki ovat neekereitä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 214 Average listal rating (151 ratings) 5.8 IMDB Rating 5.9
P2 (2007)
29.12.

Saattoi olla vuoden viimeinen elokuva, koska lähden viikonlopuksi ulkomaille Rakkaan Johtajan Turkuun. Mukaan otan passin ja hammasharjan. P2 sen sijaan on aluksi tunnelmallinen ja hyvin mukaansa imevä tarina, joka edetessään muuttuu tylsäksi kissahiirileikiksi. Jouluunhan tämäkin sijoittui, joka näin joulun jälkeen oli ihan kliffaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.12.

#Suomi100

Etenkin Kataisen ja Himasen touhuja yritetään kritisoida pilke silmäkulmassa. Homma kuitenkin jää pintaraapaisuksi siitä, mitä sen olisi tullut olla. Siihen kylkeen heitetään vielä kaikki mahdollinen irvailu mölleille, jotka huutavat Suomen kuuluvan suomalaisille. Urheiluhullut muistetaan myös ja saunassa ollaan alasti. Itsemurha ei ole tie ulos, kuten ei ole myöskään abortti. Lapissakin asuu ajattelevia ihmisiä ja minua huvitti etenkin lopun kohtaus Linnan edessä, jossa HIFK-kaulaliinaan kääritty puliukko kerää pulloja roskakoreista ja alkaa laulamaan, kun saa ensin kymmenen euroa elokuvan toiselta päähenkilöltä.

Parjaamiset sikseen - homma etenee vauhdikkaasti ja tie-elokuvan lajikirjoon menevänä Linnan Juhlat on ihan kelvollista ajantappoa. Maisemat olivat komeita ja Kai Lehtinen hassu.

Edit: Pedro Hietasen musiikit toivat mieleen vanhat kunnon roskaleffat kulta-ajoilta. Ne olivat aivan liian hyviä tähän filmiin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 96 Average listal rating (54 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.2
28.12.

Vielä kerran Tati! Tämähän alkoi hyvin, mutta menetti sen jälkeen otteensa. Kiinnostavuus katosi hetkessä, vaikka Hulotin kehokieli oli edelleen nauramisen arvoista. Ei kuitenkaan niin huono kuin pelkäsin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
27.12.

Melko tylsää paskaa, jos minulta kysytään. Joku porvaripaskiainen näkee kuolleen vaimonsa siellä ja täällä. Siinä sivussa sitten mennään naimisiin yhden illan jutun kanssa. Meininki on muutenkin laahaava ja goottilainen kauhu ei ole minun juttuni. Tissejä tässä oli, luoja paratkoon, todella paljon.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 340 Average listal rating (200 ratings) 8.1 IMDB Rating 8
27.12.

Tatin magnum opus on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Paikoin viipyilevä juoneton tarina sisältää paljon koomikolle ominaista vitsien vääntelyä, mutta taas toisissa kohdissa meininki yltyy mielipuoliseksi sekoiluksi. Jälkimmäiseksi osoittautuu ravintolakohtaus, joka oli kaikessa kaoottisuudessaan jopa kauhuelementtejä sisältänyt pätkä elävää kuvaa. Ymmärrän täysin, miksi tämä on aikanaan ollut floppi, koska kokeellisuus ja juonettomuus ei varmastikaan miellytä kaikkia. Kokonaisuus kuitenkin näyttää 70mm:senä todella komealta ja pidän kovasti siitä, kuinka herra Hulot jätetään sivusta tarkkailijaksi. Tati myös ottaa voimakkaammin kantaa teknologian ja yhteiskunnan kehitykseen.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
26.12.

Toimittaja Nikkinen ei vissiin kirjoittanut tästä siihen projektiin? Voisin itse rustailla jotain, jos se hänelle sopii?

Koska olen tunkkainen kusipää, en kirjoitakaan projektiin tästä. Itse asiassa pidin elokuvasta melko paljon. Tunnelma ja musiikit olivat heti kättelyssä laadukasta kamaa. Verellä ei mässäilty, vaikka osa tapoista oli astetta punaisempia. Aikakauden elokuvaksi tässä oli saatu näin ollen ihan kelvollinen tappofestivaali.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
26.12.

Inhimillinen kuvaus ihmispolosta - Lynch taitaa hyvin taiteen salat, ja Elefanttimies on yksi sentimentaalisimpia ja kauneimpia filmejä. Mustavalkoinen kuvaus toimii hyvin eduksi. Sillä luodaan hyvä ajankuva. Sekaan on heitetty ohjaajalle tyypillisiä unenomaisia surrealismijaksoja, jotka kuulemma eivät olleet sikariportaan mieleen. Minua ne miellyttivät ja tekivät tästä ohjaajansa näköisen elokuvan. Enemmänkin toki olisi voinut olla. Sanottakoon vielä, että maskeeraus oli onnistunutta ja tämä oli rewatch vuosien takaa. Lainasin levyn jälleen kirjastosta, joka tarjoaa minulle parhaat elämykset kotisohvalla.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 329 Average listal rating (209 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.9
23.12.

Johnny Depp on maskeerattu ja meininki ei kiinnosta hevonvitun vertaa. Jostain syystä tässä vietettiin joulua. Taikaa ei ollut.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 925 Average listal rating (714 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
22.12.

Saattaa tulla jotain muuta. Hyvä pätkä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 339 Average listal rating (196 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.9
22.12.

Minunkin enoni on toista maata. Pidän enostani. Minusta ei koskaan tule enoa. Tyttärelläni on kaksi enoa. Se on oikein mukavaa. Mukavaa on myös Tatin tyyli vitsailla moderneilla vempaimilla ja yhteiskunnan kehityksellä. Musiikit olivat oikein kliffaa kuunneltavaa ja rytmitykseltään tämä oli (ainakin tähän mennessä ohjaajansa paras suoritus. Ääntä ja kuvaa yhdisteltiin taidokkaasti, joka sai aikaan monia hauskoja hetkiä Herra Hulotin tekemänä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 572 Average listal rating (546 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.5
Wonder Woman (2017)
21.12.

Vahvan alkukohtauksen jälkeen Ihmenaisen seikkailu vähän alkaa horjua, mutta pysyy silti DC:n universumin eheimpänä kokonaisuutena. Huomasin oikeasti viihtyväni tämän parissa, vaikka kestoa oli yli kaksi tuntia. Mikään kohtaus ei tuntunut turhalta, joka on ihmeellinen asia. Hidastuksia tosin olisi voinut olla hiukan vähemmän.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 299 Average listal rating (176 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
21.12.

Riemulomalla tapahtuu asioita, mutta tämä ne eivät tapahdu Keravalla tai Kouvolassa. Tatin huumori on hauskaa seurattavaa. Se saa allekirjoittaneen jopa nauramaan. Äänen, kuvan ja näyttelijöiden yhdistäminen kokonaisuuteen toimii moitteettomasti ja pidin etenkin alkukohtauksesta, jossa herra Hulot saapuu lomailemaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 103 Average listal rating (70 ratings) 7 IMDB Rating 7.4
20.12.

Huomasin, että minulla on 11 päivää aikaa katsoa Tatin tuotanto areenasta, ennen kun se katoaa. Meneehän se loppuvuosi siis näinkin. Lystikäs Kirjeenkantaja on aikaansa edellä oleva kuvaus lorvivasta posteljoonista, joka naurattaa minua sen vuoksi, että itsekin lorvin ja välttelin siellä töitä. Kunnes huomasin, että töitä on liian paljon. Amerikan mallin mukaan posteljoonit ajavat moottoripyörillä palavien asioiden läpi ja jakavat kirjeet muutenkin rautaisella ammattitaidolla. Meillä Suomessa ainoa ammattitaitoinen henkilö kulki Alkon kautta piiriin ja sieltä takaisin kantokunnossa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
19.12.

Paskakepiksi kutsuttu Paha Pukki tekee paluun aivan liian myöhään. Hänen äitinsä on turha hahmo ja ykkösosan toistaminen on todella tylsää. Dialogi on roisia, koska sen kuuluu olla roisia. Vitsit ja suoratoistopalvelu blockbuster toimivat huonosti. Onneksi vuokraus oli ilmainen ja viimeinen, jonka tuosta kuoleman pesäkkeestä hankin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 420 Average listal rating (297 ratings) 6.1 IMDB Rating 6.5
Road House (1989)
19.12.

Innostuin pohtimaan tätä elokuvaa yhteen projektiin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 150 Average listal rating (69 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.1
17.12.

Syöpä on tappavaa, mutta niin on myös perhejoulukin. Kaksi ja puolituntia kestävä ranskalainen draamakomedia aiheesta, joka vituttaa monia tähän aikaan vuodesta, on ihan hyvin rullaava ja hyvin hahmokeskeinen kuvaus. Loppua kohden meininki kuitenkin alkaa puuduttaa, ja huomasin nuokkuvani olohuoneen sohvalla.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1041 Average listal rating (678 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.8
14.12.

On varmaan ihan sama, katsooko Gamerin väsyneenä tai virkeänä. Siinä tuskin on sen enempää tolkkua kumminkaan. Näennäisesti tässä yritetään tehdä syvällistä elokuvaa ihmiskunnan tulevaisuudesta, jossa mikään ei riitä, ja pelaajat pelaavat oikeita ihmisiä. Eli toisin sanoen tappavat oikeasti, mutta eivät joudu siitä vastuuseen. Lihavien ja finninaamaisten nörttien unelmaahan tuollainen on, koska oma elämä on tyhjänpäiväistä. Gamer kuitenkin kompuroi jatkuvasti, joka lienee melko tyypillistä tälle ohjaajakaksikolle, jonka nimeä en jaksa kirjoittaa. Tissejä ja dystopiaa on messissä, mutta pääpaino on valitettavan paljon Butlerin hahmon yrityksessä pelastaa perheensä. Se paha korporaation pääkonna (Dexter) oli niitä harvoja valopilkkuja kokonaisuudessa, vaikka tuokin rooli jäi liian vähäiseksi.

Olin muuten tekemässä iltapalaa itselleni, kun laitoimme leffan pyörimään. Avovaimo sitten huuteli olohuoneesta, että missasit tärkeitä juttuja.

Kysyin, mitä?

Johon hän vastasi kysymyksellä: mistä peliin saadaan pelaajat?

Vastasin kuin apteekin hyllyltä, että vankilasta tietysti.

Ketään tuskin yllättää, että vaikka en nähnyt kohtausta, niin osuin oikeaan. Sen verran ennalta arvattavasta filmistä tässä oli kyse.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 98 Average listal rating (76 ratings) 8.7 IMDB Rating 8.5
27.11.-13.12.

Minulla on tyhjä olo. Sen olon tämä sarja jätti. Kyseessä on omalle kohdalleni vuoden paras teos, joka sytytti kauan kadoksissa olleen kipinän katsoa Lynchin koko (vitun) tuotannon. Harrastuksen ollessa lapsenkengissä katsoin viimeksi Blue Velvetin ja niin edelleen. Mielestäni tämä sarja yhdistelee elementtejä kaikista Lynchin elokuvista ja heittää sekaan vielä jotain uutta. Kyle MacLachlan on tämän hetken paras miesnäyttelijä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
12.12.

Minua on käsketty salaamaan asioita. Salailun aika on ohi, vaikka en kuulemma kertonut paljon juonesta:
www.laajakuva.com/star-wars-last-jedi-2017/
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12.

Mr. T esittää joulupukkia tässä taianomaisessa joulun erikoislähetyksessä, jossa paras kohta on He-Man -lelumainos. Keskustelu oli tässä vaiheessa mennyt jo tasolle, että Miesten Vuoro on huonosti käsikirjoitettua sontaa ja Kalevi Helvetti on parempi kuin Pertti Kurikan Nimipäivät. Lopussa opin joulun taian ja poistuin takaisin perheeni luokse. Tässä muuten lauloi se saatanallinen ämmä, joka sai Johnsonin suuttumaan. David Copperfield teki tupakalla taikatemppuja.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12.

Suoraan sanottuna en muista tästä mitään. Jonen entinen kämppis kysyi, että onko nää tehnyt tän tosissaan. Kaiketi tämä on tehty tosissaan kieli poskella, jonka takia tästä ei muodostunut jouluelokuvien The Roomia. Tylsää paskaa, jos minulta kysytään. Muukalaiset olivat rumia.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12.

Tässäpä oli piristävän värikäs ja surrealistinen joulutarina Neuvostoliitosta tähän väliin. Satumainen tunnelma välittyi sohvalle asti ja saimme selville, ettei Johnson tiedä, kuka Gogol on. Tässä lenneltiin paljon ja piru oli sian näköinen.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12.

Kannibaaliperhe haaveile tekevänsä lihavasta miehestä joulukinkun. Taiasta ei ole tietoakaan tässä Anthony Perkinsin ohjaamassa jouluelokuvassa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12.

Elokuva, jonka takia Robin Williams sai tarpeekseen. Joulun taika mainitaan ohimennen, koska isä on huolissaan, kuinka pitkään hänen poikansa vielä uskoo joulupukkiin. Robin Williams ampuu haulikolla (tai kiväärillä ilmaan), koska hänen perheessään on kasvisyöjiä. Vitsit ovat huonoja ja meininki noin muutenkin aika turhauttavaa. Jotain tästä piti vielä kirjoittaa, mutta en enää muista mitä se oli.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.12.

Ismo Alangon sovitukset ovat mieleeni, Jörn käy leikkauksessa, Sipilä leikkaa ihan huvikseen ja edelleen Suomi on Perkeleen maa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
7.12.

Perkele maalaa kuvia Suomesta, jotka ovat edelleen ajankohtaisia. Pidin elokuvan musiikista yllättävän paljon. Mitään viisasta sanottavaa minulle ei ole.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 664 Average listal rating (393 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.4
The Iron Lady (2011)
3.12.

Tämä oli kyllä niin turha ja mitään sanomaton kokemus, että vähemmästäkin menisi vatsa sekaisin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 468 Average listal rating (389 ratings) 6.1 IMDB Rating 7.2
1.12.

Sellainen oli joulukuun aloitus. Laulut eivät temponeet mukaansa, mutta visuaalinen ilme oli mieleeni, vaikka yli kaksi tuntiseksi venytettynä tämä tarina tuntui liian pitkältä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

November

25.11.

Pientä petrausta on havaittavissa ja alussa nähtävä brutaali kuolema vähän virittää tunnelmaa saw-tyylisemmäksi. Sen jälkeen tapahtuu paljon jonninjoutavia asioita ja kuution merkitystä lähdetään turhaan avaamaan. Muutamat hahmot vaikuttavat karikatyyreiltä ja en osaa sanoa oliko tämä komedia vai vakava teos.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
25.11.

Kirjoitan myös tästä yhteen projektiin. Mainittakoon kuitenkin, että Lesterin itsensä omistama 35mm-printti oli uskomattoman hieno, ja herran jututkin maistuivat. Etenkin fakta, että elokuva on tehty sutenöörin rahoilla, sai minut hihittämään.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 677 Average listal rating (426 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.6
24.11.

Onhan se niin, että minut voisi tunkea sinne kuuluisaan hyperkuutioon. Vihasin tätä todella paljon, koska paskaa CGI:tä käytettiin huolettomasti, kuution tematiikkaa vietiin potenssiin sata ja lopussa nussittiin kuolemaan asti.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1838 Average listal rating (1174 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.3
23.11.

Kirjoitan tästä yhteen projektiin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 789 Average listal rating (618 ratings) 5.3 IMDB Rating 6.1
Suicide Squad (2016)
22.11.

Voisin taas yrittää kirjoittaa jotain, mutta sitten kuitenkin on parempi olla tekemättä sitä. Herra Mengele kertoi tästä jo sen, minkä kaikki tiesivät.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 423 Average listal rating (275 ratings) 5.7 IMDB Rating 6.2
Nurse Betty (2000)
22.11.

Elokuva on vielä vuonna 2017 ajankohtainen, koska sen parhaassa kohdassa eräs hahmoista kertoo, että kylän ihmiset ovat tyhmiä. Esimerkkinä hän käyttää sitä, kun paikallinen Burger King avattiin, niin sinne jonotettiin kuin viiden tähden ravintolaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 428 Average listal rating (281 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
Safe (2012)
21.11.

Statham antaa kenkänsä kodittomalle, jonka takia kodittoman kurkku viilletään auki. Tämän jälkeen Statham adoptoi kiinalaisen numeroita muistavan tytön ja ampuminen alkakoon.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
20.11.

Tämä taasen sitten ei toiminut enää toisella kerralla. Ylipitkä ja sekavasti kursittu paketti ei viihdytä. Arvosteluni elokuvasta on aikansa elänyt ja elokuvateatterikokemuksella lienee ollut jotain tekemistä parempien pisteiden kanssa. Kanssakatsojani ei myöskään pitänyt tästä ja raivosi jatkuvasti, kuinka sekava ja ruma elokuva kyseessä on. Olimme samaa mieltä siitä, että Snyder tykkää ihan liikaa tuhota kerrostaloja ja käyttää pelianimaatiolta näyttävää CGI:tä. Nuo samaiset asiat tekivät myös Man of Steelista puuduttavan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1637 Average listal rating (1092 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.1
Man of Steel (2013)
19.11.

Joku taas voinee ihmetellä, miksi katson näitä paskoja elokuvia uudestaan. Parisuhde on vastaus tähän. Eikä tämä oikeastaan loppua lukuun ottamatta ollutkaan niin huono kuin muistin. Alussa oli jopa yritystä luoda Supermanista syvällisempi hahmo.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (43 ratings) 7.4 IMDB Rating 8
Icarus (2017)
18.11.

Dokumentti siitä, kuinka Venäjä huijaa. Suljetaan ne pois kaikista kisoista, koska Usain Bolt on puhdas.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 177 Average listal rating (172 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.4
17.11.

Sympaattinen Okja-otus on parasta mitä CGI:llä on vähään aikaan saatu aikaiseksi. Muutenkin kannanottona ja viihteenä tämä on toimiva paketti.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 245 Average listal rating (177 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.5
16.11.

Kunnon kansalainen joutuu vankilaan, koska hän hakkaa pesismailalla taloonsa murtautuneen pikkurikollisen. Kiven sisällä vangit laitetaan tappelemaan, koska he tappelisivat kuitenkin. Vartijat lyövät vetoa siitä kuka on kovin, Val Kilmer ei pyyhi persettään kunnolla ja pidin tästä yllättävän paljon.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.11.

Burton kertoo satuja, jotka eivät oikeastaan ole niin huonoja kuin pelkäsin. Loppua kohden meininki vähän tasaantuu, mutta alku oli oikein reipasta fantasiaa. Lasten elokuvaksi tässä on myös aika paljon pelottavia elementtejä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.11.

Yksi upeasti toteutettu toimintakohtaus nostaa tämän keskinkertaiseksi (kun katsotte tämän, tiedätte, mistä jupisen). Idea on hyvä, näyttely on todella surkeaa ja juonenkuljetus muutoinkin tökkivää.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 348 Average listal rating (243 ratings) 5.7 IMDB Rating 6.2
14.11.

Sarjamurhaaja murhaa poliiseja, koska Statham löi häntä aiemmin biljardikepillä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.11.

Kuin kuuta nousevaa olen odottanut Liberation Dayn rantautumista Suomeen. Korviini kantautui taannoin tieto, että se esitetään korjaamolla marraskuun 13. päivä. Sinnehän oli siis mentävä. Puin ylleni takin, jossa on Pohjois-Korean lippu rinnassa ja t-paidaksi valitsin Laibachin keikkapaidan. Harmikseni sain huomata, että korjaamolla ollaan edetty Finnkinon jäljillä, ja ennen näytöstä näytettiin nokkelia mainoksia muun muassa kaupunkifillareista, jossa joku liian pieniin farkkuihin pukeutunut hipsteri luetteli tilastoja näiden fillareiden tarpeellisuudesta. Olisi tuossa kohtaa tehnyt mieli huutaa, että länsimetro ei vieläkään toimi! Joten käytetään kalliit rahat tuollaisen paskan mainostamiseen.

Sitten asiaan, itse en paskaa haistanut korjaamolla, mutta kotona minulle sanottiin, että henkeni haisee paskalle. Lieneekö tämä olleen se korjaamon mystinen leijaileva haju, koska kalsarini ainakin olivat puhtaat.

Sitten oikeasti siihen asiaan - Liberation Day on oikeasti kiinnostava kurkistus Kiminmaahan ja dokumenttiryhmä on saanut melko vapaasti kuvata asioita. Myös Ivanin pitämä Q&A-sessio oli kiinnostava, josta toveri kurkkuharja kertoikin jo enemmän. Voisin kirjoittaa tästä selkeämmän jutun laajakuvan projektiin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
12.11.

Isänpäivän kunniaksi katsoin Mel Gibsonin isäaiheisen elävän kuvan, jossa Gibsonin tytär sekaantuu vääriin miehiin. Parrakas isi sitten haetaan apuun ja meininki on kautta linjan "suoraan videolle" -kamaa. Tämä tosin toimii elokuvan eduksi aina siihen asti, kunnes Gibson ajaa partansa pois.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 351 Average listal rating (281 ratings) 4.8 IMDB Rating 5.6
Pixels (2015)
10.11.

Pelimaailma hyökkää Adam Sandlerin elokuvaan, jonka ohjauksesta on vastannut Chris Columbus. Sekoitan jatkuvasti Columbuksen Ivan Reitmaniin, ja se hämmentää minua. Ehkä nyt myös sinua? Kevin James luulee olevansa presidentti, joka on heti Donald Trumpin jälkeen maailman paras vitsi. Ajatuksia on tämän enempää vaikea pukea sanoiksi, koska tässä peitellään nostalgian taakse huono tekele, jonka musiikeissa on sentään jotain yritystä. Vitsit ovat sen sijaan huonoja ja romanssi päälle liimatun kliseinen. Ei kuitenkaan se kaikista huonoin Sandler-komedia. Ainakin voin tuudittautua ajatukseen, että Pac-man -mania on tosi asia.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 704 Average listal rating (475 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.6
9.11.

Jason Statham tappaa Donald Sutherlandin, koska petos ja raha-asiat. Tämän jälkeen Statham kouluttaa Donaldin pojasta tappajan. Elokuvan paras ja homoeroottisin kohtaus nähdään, kun koulutettu Donaldin poika ei kykene tappamaan kaksimetristä nallekarhumaista miestä, vaan päätyy melkein sänkyritariksi. Loppuhuipennus tarjoaa niin naurettavan käsikirjoituksellisen paskavyöryn, jonka vuoksi elokuva vajoaa alhaisiin pohjamutiin. Ilahduttavaa kuitenkin huomata, että herra Statham on vastoin kaikkia odotuksia kohonnut 2000-luvun Bruce Willisiksi.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 860 Average listal rating (590 ratings) 6.4 IMDB Rating 7.1
8.11.

Mel suuttuu, koska hänet petetään ja melkein tapetaan keikan päätteeksi. Mel aloittaa tilinteon, jossa ravintolalasku jätetään maksamatta, kerjäläiseltä viedään rahat ja panttilainaamosta ostetaan mutka. Ruman näköisen filtterin läpi kuvatussa leffassa Lucy Liu muun muassa potkii jengiä munille ja Mel repii nenä- ja korvakoruja irti. James Coburnia ei mainita lopputeksteissä ja Kris Kristofferson esittää Bronsonia. Ihme kyllä näin hyvää settiä ei pilannut edes se kuuluisa filtteri, koska onhan tämä sentään kuvattu leffanörttien jumaloimalle filmille.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
5.11.

Päivät menevät nopeasti ja yöt valvoessa. Silloin ei jää aikaa elokuville kuin ennen. Nostalgiahuumeena päätin tiirailla vauvan päiväunien aikana Adam Westin ääninäyttelemän Batmanin kuulumiset. Westille kuului vielä tuolloin hyvää ja animaatiojälki on kohtalaista. Pituutta tälle ei ole paljon laitettu, mutta silti se tuntuu venytetyltä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (265 more in this list)

Ei siitä mitään tullut. Elämä on helvettiä ja elävää kuvaa. Jos nyt jotain katson. Ei kommentteja tänne, mutta vahingossa.

"Related lists" pitää huolen, että listal kuolee ja voi huonosti.

Added to

10 votes
Watched Movies 2010-> (9 lists)
list by Tumppi
Published 6 years, 6 months ago
11 votes
Interesting Movie Diaries (2017) (7 lists)
list by jazzybop
Published 10 months, 4 weeks agoRelated lists

Watched in 2017
154 item list by imanshole
53 votes 2 comments
Viimeinen elokuvapäiväkirja 2018
303 item list by Tumppi
33 votes 78 comments
Elokuvapäiväkirja
48 item list by stobesultan
9 votes
Elokuvapäiväkirja 2018
398 item list by Darth Brutus
32 votes 6 comments
Watched in 2011
158 item list by apc 53
25 votes 1 comment
2017 VS II
10 item list by JaimeLeah
4 votes
Movies watched 2017 2nd half
160 item list by Joe
17 votes
Movies watched in 2017
208 item list by Sulo
41 votes
Best of the year 2017
40 item list by hsallinen
6 votes
Películas que he visto en 2018
115 item list by Lena
11 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from TumppiComments

Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 3 1:38
Vitun homo.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 3 5:36
Homolkova.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 3 16:49
Ei kauaa kestänyt pelkät pisteet!:D
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 3 18:00
Piupalipau!
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 4 9:47
Paavalin pallit. t: Richard Tong
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 4 10:28
Ne varsinkin.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 7 19:12
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 13 22:56
Freddy vs. Jason neljä tähteä? Pitäsköhän sun palata takas Timbuktuun?
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 14 8:12
Mitä todella tapahtui? Nostalgialla lienee asian kanssa jotain tekemistä.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 14 9:30
Pelaisitko Thomas Janen hiuslisäkkeen kanssa Kinectiä?
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 14 10:31
Voi pojat!
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 14 19:46
#Perjantaina 13. kesäkuuta 2003 kolmosen kauhuputkessa Kevin Pekonin nuolettamisen ensikertaa leikkamattomana suomitekstein näimme.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 16 14:32
Cinderellan tarina ei ole mulle tuttu, olisitko ystävällinen ja avaisit sitä?
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 16 14:37
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 16 14:44
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 20 10:20
"Kauhua tässä ei ole juuri ollenkaan, ellei masturbaation vaaroja lasketa kauhugenren kirjoon."

Mengeleitten maailmassa lasketaan.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 21 19:59
Pitäs kattoo Sunset Boulevard uudestaan ja antaa sille yks tähti.
Posted: 1 year, 8 months ago at Jan 21 20:33
Niinpä
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 23 19:17
LOPETA!!!
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 24 6:06
You will never get me!!
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 24 20:36
Ne tulevat hakemaan minut... Ne ovat jo täällä... Mikä tuo ääni oli?!
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 26 18:19
Hei vittu sit. Goslingin pikkutyttömäiset kiljunnat Nice Guys elokuvassa olivat aivan kauheita. Neljä tähteä. Ime paskaa.
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 26 18:22
PS. En äänestä kyl vielä koska sul ei ole mitään järkevää vielä katsottuna. Sun pitää ansaita mun ääni. Vähän niinku Äks-Fäktör
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 26 19:06
Nyt mun elämä on pilalla.
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 26 19:37
Mä luulen et sul on asiat hyvin. Lakkaa olemasta tollanen masis. Sitäpaitsi missasin Wonder Boysin. Olet katsonut hienon leffan. Mä luulen, että Tobey on oikeasti klooni, koska tuo mies joka teki Spider-Man 3:en ja kaiken muun ei ollu ihminen.
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 28 20:14
Trump on mustamaalattu epäisänmaallisen siionistihyysärimedian puolesta ja Hitler kanssa, että haista sinä kuule...!!!
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 29 11:59
Entä Äiti Mengele?
Posted: 1 year, 7 months ago at Jan 29 12:16
Jos mä katoan tän paljastuksen jälkeen, tiiät mistä on kyse. En voi puhua suoraan ettei mun perhekin kärsis, joten annan vaan yhen vihjeen: Trump-Mengele.

"Totuus on tuolla jossain."
Posted: 1 year, 7 months ago at Feb 11 20:28
Onnittelut isyydestä!
Posted: 1 year, 7 months ago at Feb 12 20:13
Kiitti!
Posted: 1 year, 7 months ago at Feb 13 21:07
"Minulla oli vielä eilen krapula."

Teen susta ilmotuksen lastensuojeluviranomaisille. Ja Mamma Mengeleestä kanssa.
Posted: 1 year, 7 months ago at Feb 20 13:32
Vaaad? Testaatko luenko päiväkirjaas vai oonko unohtanut jotain, mitä mun pitäis tietää suhteestani rouva Ruususeen?

Ps: en muuten yhtään pidä tosta, mitä päättelen noiden The Fast & the Furiousien perusteella olevan tapahtumassa...

PPs: Ennemmin myös lopettaisin leffaharrastukseni kokonaan kuin toteuttaisin sitä samalla tavalla kuin jätkä kymmenen viimeisimmän katselunsa perusteella.
Posted: 1 year, 7 months ago at Feb 20 13:41
Olen lopettanut leffaharrastuksen.

Ruusunen on sun tulevaisuus ja Mengelen kans.
Posted: 1 year, 7 months ago at Feb 20 22:29
Oon miettinyt tätä koko päivän: mikä vitun Ruusunen?
Posted: 1 year, 6 months ago at Feb 21 12:29
Tiedätkö sen Auroran?
Posted: 1 year, 6 months ago at Feb 21 19:51
Tiiän useamman tyypin joka on ollut/on parhaillaan lusimassa Aurorassa.
Posted: 1 year, 6 months ago at Feb 22 7:54
Siellä nukutaan Ruususen unta.
Posted: 1 year, 5 months ago at Apr 8 13:20
Hyvä et nautit puupää-Mäkisen visailuista.
Posted: 1 year, 5 months ago at Apr 20 11:02
Imiks Pomo siel kullia?
Posted: 1 year, 5 months ago at Apr 20 11:29
En mä voi kertoa yksityisasioita eteenpäin.
Posted: 1 year, 4 months ago at Apr 27 20:21
He-hei, siinä leikataan palli irti, ei kikkeliä! Siksi siinä loppupuolella vauva vitsailee jotain palloaiheista.
Posted: 1 year, 4 months ago at Apr 28 10:08
Hyvä tarkennus, josta Jörg olisi ylpeä.
Posted: 1 year, 4 months ago at Apr 28 19:32
Hyödyllistä varmistaa yhden tähden leffasarjojen pisteet.
Posted: 1 year, 4 months ago at Apr 29 7:20
On se hyödyllistä. Laita mikro päälle ja murhaa ihmisiä Bruce Leen tyylillä.
Posted: 1 year, 4 months ago at May 5 20:20
Ihan vaan mietin: pitäsköhän sun alkaa kirjottaa tätä englanniksi?
Posted: 1 year, 4 months ago at May 6 9:47
Oh hi, my name is doggy
Posted: 1 year, 4 months ago at May 6 13:33
Where are Tre Gusti? What you have done to them?
Posted: 1 year, 3 months ago at Jun 20 17:27
Pikku Aatu...
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 21 7:20
Tykkään katsella elokuvia.
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 21 9:58
Jos et itke tän kanssa niin viimeistään sillon oot psyko: www.listal.com/movie/up
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 21 10:32
Mä oon niin vitun pimee tyyppi, että itken vaan Psykon lopussa.
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 21 21:59
Uskoisin että itkeminen nousi todennäköisemmin puheenaiheeksi sen jälkeen kun itkit Downfallissa Aatun päräyttäessä aivonsa pellolle.
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 22 8:14
Siinä kohtaa tuli ikävä Äiti Megeleä.
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 25 14:49
Night Visionsin vammaisesti nimettyä paskakauhua: miksi?
Posted: 1 year, 2 months ago at Jun 26 5:46
Ajatushan tuossa (jos Belkoon viittaat) on hyvä, mutta toteutus on kuraa.
Posted: 1 year, 2 months ago at Jul 3 8:50
Ei se ookkaan sen arvoinen. Ehkä kolme ja puol kautta kymmenen...
Posted: 1 year, 2 months ago at Jul 3 9:00
Ehkä listal yritti vihjailla, mutta en uskoa sua enkä listalia. Ootte aika usein väärässä. Kuten myös pk-pormestari.
Posted: 1 year, 2 months ago at Jul 20 10:30
Ei kai sulla oo ollut pientä huimausta viime aikoina?
Posted: 1 year, 2 months ago at Jul 20 11:26
En mä ainakaan suutu, jos laitat mun faceen youtube-videoita.
Posted: 1 year, 1 month ago at Jul 23 13:35
Varokkin tekemästä samaa mulle, tai julistan sodan.
Posted: 1 year, 1 month ago at Jul 25 12:02
Pekka ja Pätkä Suezilla kolme ja puoli tähteä. :D
Posted: 1 year, 1 month ago at Aug 5 8:46
Taas oot tehnyt syntiä.
Posted: 1 year, 1 month ago at Aug 5 12:35
Olenko?
Posted: 1 year, 1 month ago at Aug 9 12:24
Senkin hipsteri.
Posted: 1 year, 1 month ago at Aug 13 21:11
Määkin piän Batmanin paluuta ykköstä parempana.
Posted: 1 year ago at Aug 20 19:44
Ricardo Fredan mielestä Cemetery Man ja Soavi ovat paskaa.
Posted: 1 year ago at Aug 23 7:30
Onneksi oma kaheksanvuotinen West Side Storyni päättyi pääsiäisenä.
Posted: 1 year ago at Sep 16 20:06
RIP Harry Dean Stanton.
Posted: 1 year ago at Sep 17 6:59
Kyllä. Luckysti tulikin melko tunteisiin vedonnut tuokio.
Posted: 11 months, 3 weeks ago at Oct 2 9:38
Miten kehtaat käyttää sanaa huora, sovinisti?

Refnin tapauksessa tarantinot suht jännä juttu, kun Pusherit kuitenkin paranivat osa toisensa jälkeen.
Posted: 11 months, 3 weeks ago at Oct 2 9:43
Huora on prostituoitu. Tatuoitu loppuelämäksi. Mengele tukee ihmiskauppaa.

Refn on ihan hyvä tyyppi, mutta se vois palata takasin perusasioiden ääreen.
Posted: 11 months, 2 weeks ago at Oct 5 20:24
Nyt olet kyllä mennyt metsään Eevan kanssa. Suezilla on mahtava elämys. Edelleen yritän miettiä missä se lopun mattolaituri on sijainnut. Kysyin tätä myös kesällä tinder treffeillä Eirassa. Ei selvinnyt.
Posted: 11 months, 1 week ago at Oct 13 21:05
Posted: 11 months ago at Oct 23 16:36
Mengele ei päässyt edes Berliiniin.
Posted: 11 months ago at Oct 24 5:06
Siellä on kuulemma mieletön yöelämä.
Posted: 10 months, 4 weeks ago at Oct 25 14:16
Hyvä että me molemmat kannatetaan vilpittömästi sensuuria.
Posted: 10 months, 4 weeks ago at Oct 26 5:31
Sensuuri pitää meidät kurissa.
Posted: 10 months, 3 weeks ago at Oct 27 21:22
En muuten muista milloin viimeksi repesin yhtä vilpittömästi täysin lonkalta, kuin lukiessani juuri saamarin väsyneenä ja pää kipeänä Little Evilin kommenttia.
Posted: 10 months, 3 weeks ago at Oct 28 5:22
Sä voisit kattoa sen ihan läpällä.
Posted: 10 months, 3 weeks ago at Oct 28 8:55
Vittu Final Girlin valaistus! Onneksi julisteeseen on saatu elokuvan tähti, spottivalo.
Posted: 10 months, 3 weeks ago at Oct 28 9:01
En muista ulkoa tota viime vuosien tuubaa, mutten yhtään ihmettelisi vaikka Final Girlkin olisi ollut Night Visions -katalogissa joku taivaisiin kehuttu nerokas mestariteos, jota ilman et voi elää. Kun katteli tuota tän syksyn ohjelmistoa ei kyllä yhtään kaduta bileiden väliin jääminen. Tyyliin kaikki kiinnostava on jo nähty, klassikoista aina Commandoa myöten iso osa DCP:tä, vähien filmikopioiden huomio jää vatsatautisen raivolla päästetyn nykypaskan alle ja esityspaikkana jälleen kerran Kinopalatsi. Otan osaa jos joku noihin bileisiin kieli pitkällä tunkee.
Posted: 10 months, 1 week ago at Nov 15 23:41
Haisunäätä.
Posted: 10 months ago at Nov 16 8:23
Korjaamo voikin haistaa paskani sen karmaisevan HSL:n fillarimainoksen jälkeen. Vähään aikaan en ole nähnyt mitään niin kamalaa.
Posted: 10 months ago at Nov 16 10:56
Hah hah. Harkitsin puhtaan vitutuksen vuoksi marssivani 11 euron lipusta huolimatta protestiksi ulos sen perseliman valumisen aikana. Luojan kiitos etten edes yrittänyt hakea tuohon puljuun duuniin, en himputti vie suostuisi olemaan osa tollaista meininkiä. Kuka helvetti noita oikein kehittelee ja kelle?
Posted: 10 months ago at Nov 16 11:05
Luuloni Korjaamon näytöksiä kohtaan olivat suuremmat. Samaa paskaa sielläkin tuotetaan kuin finnkinossa. Harmi, että Sheryl joutui lopettamaan.
Posted: 10 months ago at Nov 16 11:23
Siel oli liian kovat penkit.
Posted: 10 months ago at Nov 16 11:51
Enemmin kova penkki kuin hipsterimainos.
Posted: 10 months ago at Nov 16 12:04
Täysin totta, itsekin katson mieluummin 16-millistä kolhoosispektaakkelia perse ruvella aamuseittemän aikaan, kuin sitä viiksekästä kusipäätä esittelemässä ilmeisesti valtaväestön huumoriaspekteja kuulaa kalloonsa kerjäten.

Ps: älä unohda Korjaamon omaa mainosta, joka vaahtosi "punaviiniä ja arthousea hipstereille".
Posted: 10 months ago at Nov 16 12:12
Se mainos ei tuntunut miltään sen fillarimainoksen jälkeen.
Posted: 10 months ago at Nov 16 12:41
Posted: 10 months ago at Nov 21 12:27
Jostain syystä sä kyllä katoit tota paskaa vapaaehtoisesti jo aiemmin.
Posted: 10 months ago at Nov 21 12:32
Vapaaehtoisuus on määrite.
Posted: 10 months ago at Nov 22 11:18
Tiedän ainakin yhden ihmisen, joka jonotti Whopperia punaisella matolla.
Posted: 10 months ago at Nov 22 11:27
Onkohän sukua eräälle saksalaiselle lääkärille?
Posted: 10 months ago at Nov 22 17:37
Sellaselle Etelä-Amerikkaan kadonneelle kommandolääkärille, jawolh.
Posted: 10 months ago at Nov 22 18:19
Hänet oli nähty tänään Taco Belissä.
Posted: 9 months, 4 weeks ago at Nov 23 11:00
Ja takokellot soi...
Posted: 9 months, 4 weeks ago at Nov 23 11:31
Kenelle takokellot soivat
Posted: 9 months, 4 weeks ago at Nov 23 14:42
Hautajaiskellot soivat aina myös sinulle. Älä siis koskaan lähetä kysymään, kenelle kellot soivat, ne soivat sinulle.
Posted: 9 months, 3 weeks ago at Nov 29 8:55
Teiät tungetaan Mengeleen kanssa Hyperkuutioon. Sit on leikki kaukana.
Posted: 9 months, 3 weeks ago at Nov 29 9:40
Sit on tilanne päällä.
Posted: 9 months ago at Dec 20 12:56
Hetkinen! Ei kai tuo mainitsemasi posteljooni toimi nykyisin aulavahtina Otaniemessä?
Posted: 9 months ago at Dec 20 13:31
Ei. Se oli Kekkonen.
Posted: 9 months ago at Dec 20 14:15
Se Kekkonen, joka veti Jaakko Kolmosta eka pataan ja sit kakkoseen?
Posted: 9 months ago at Dec 20 14:17
Sama mies. Se lähtee kuulemma riemulomalle Kouvolaan.
Posted: 9 months ago at Dec 20 15:51
Eikse oo ihan Kerava mesta?
Posted: 9 months ago at Dec 20 17:57
On.
Posted: 9 months ago at Dec 21 20:50
Kerava on paras mesta. Olen täällä.
Posted: 9 months ago at Dec 22 7:28
Kulttuurikerava. Alfa TV:n päämaja.
Posted: 9 months ago at Dec 22 8:30
Tämäpä sattui: näin juuri viime yönä unta Pikkukaupungin pormestarista.
Posted: 9 months ago at Dec 22 8:38
Pormestari on edelleen elossa.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 28 10:25
Itse asiassa kirjoitin Red Queenista Laajiksen projektiin. Jos haluut ehdottomasti oman näkemykses, voit pyytää Lamonaattoria vaihtaa rustaukset päittäin, mut se maksaa kolme markkaa tai vaihtoehtoisesti pusun poskelle.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 28 10:28
En maksa sulle mitään. Pidä tunkkis. Mä kirjotan siitä tänne.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 28 10:37
Se maksu olis suoritettu kyl päätoimittajalle, mut ole sit nuori kapinallinen.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 28 10:46
Eikä olis.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 28 12:40
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 30 21:52
Spider-Man: Homecoming. Mitähän sä taas oikein sikailet?
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 31 11:54
Sikailut sikseen. Tämä on viimeinen päiväkirja. Jään elääkkeelle. Teen comebackin ensi vuonna yhden pennin korvausta vastaan.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Dec 31 20:23
Pennit poissa käytöstä. Anna tilinumeros niin saat sentin.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block