Join Listal here 
Existing members 
Login here 
Join Listal to create lists, share images, get recommendations and much more
Avatar
Added by diabolical dr voodoo

on 30 Aug 2009 05:02

4
1320 Views 1 Comments

Changes... For Better or Worse?

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 11 items
People who added this item 6461  Average listal rating (4375 ratings) 7.5  IMDB Rating 8.3 
1. Batman Begins (2005)
starring: Maggie Gyllenhaal as Rachel.

answer: Better.

reason: Katie Holmes might have a cute face, but Maggie is much more of an actress, she should've been there since the beginning. But then again, who knows, if she were in Batman Begins, she might be married to Tom Cruise today. Not a good idea.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 4113  Average listal rating (2603 ratings) 7.3  IMDB Rating 7.8 
2. The Curious Case of Benjamin Button (2008)
directed by: Steven Spielberg or Guillermo del Toro or Tim Burton.

answer: MUCH better.

reason: I really like David Fincher, but in this film I found out that he's not the ideal director to tell a fantasy story.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 1990  Average listal rating (1289 ratings) 5.6  IMDB Rating 6.1 
3. Die Another Day (2002)
without any participation of Madonna whatsoever.

answer: a bit better.

reason: The plot would still suck, but without Madonna, at least we wouldn't hear the worst theme of the series in the worst film of the series, it's too much for one film alone!
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 2454  Average listal rating (1478 ratings) 7.3  IMDB Rating 7.6 
4. The Godfather: Part III (1990)
starring: Winona Ryder as Mary Corleone.

answer: Don't Know.

reason: People pick on Sofia Coppola, saying she was by far the worst thing on The Godfather Part III. I don't think so. At the time she was unexperienced as an actress (and probably still is), but I think that lack of experience brought a vulnerability to the character, that any 18 year-old has. Mary was supposed to take over her father's business but deep down she had no idea of what to do with such a huge power, she was completely overwhelmed with it. Her casting wasn't mere nepotism.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 2363  Average listal rating (1491 ratings) 7.1  IMDB Rating 7.5 
5. A Nightmare on Elm Street (1984)
directed by: David Lynch.

answer: Better.

reason: Wes Craven did a good job here, but just imagine what the best director to deal with nightmares could do.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 519  Average listal rating (346 ratings) 6.5  IMDB Rating 6.8 
6. On Her Majesty's Secret Service (1969)
starring: Connery or Roger Moore.

answer: Better.

reason: Lazenby did a great job and delivered one of the best lines of the series, but Connery saying goodbye to the franchise with the death of Bond's wife would be awesome. And the film has the right ammount of comedy that would give Moore a good job. And it would also help in the continuity of the series in any case.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 4609  Average listal rating (3112 ratings) 8  IMDB Rating 8.6 
7. Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ar... (1981)
starring: Tom Selleck as Indy.

answer: Worse.

reason: Tom Selleck was actually considered for the role, but no one could do it better than Harrison Ford, no doubt about it.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 2565  Average listal rating (1637 ratings) 4.9  IMDB Rating 5.2 
8. Scary Movie 2 (2001)
starring: Marlon Brando as the Exorcist Priest.

answer: Better.

reason: Brando was envited to play the role that eventually went to James Woods. Nothing against James Woods, but Brando is simply the best actor of them all.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 4711  Average listal rating (3139 ratings) 6.8  IMDB Rating 7.7 
9. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
directed by: David Fincher.

answer: Better.

reason: Lucas did here the best film of the new trilogy, but Fincher would make it much darker, just the way to then, reach the quality of the old trilogy (but I might have to reconsider it, after being disappointed with The Curious Case of Benjamin Button).
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 5339  Average listal rating (3591 ratings) 8  IMDB Rating 8.7 
10. Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)
starring: Christopher Walken as Han Solo.

answer: don't know.

reason: Christopher Walken is a great actor. And although I like Harrison Ford as Han Solo, I can't deny that it would be interesting to see Chirstopher Walken on the role too.
diabolical dr voodoo's rating:

People who added this item 1039  Average listal rating (676 ratings) 6.4  IMDB Rating 6.8 
11. Superman II (1980)
directed by: Richard Donner.

answer: Better.

reason: Donner did a great job with the original film, he would make this sequel just as good.
diabolical dr voodoo's rating:


 

What do you think?

Added to




Related lists

Couples that ignore numbers...
63 item list by BRODO
106 votes 22 comments
Reboot,...reboot,...
43 item list by TrekMedic
16 votes 4 comments
Sex & Sexuality - Cult Flicks & Trash Pics
88 item list by AFIoscar
5 votes
Unfilmable
16 item list by badwolf
24 votes 2 comments
For better or worse, Hollywood marriages...
20 item list by Lolly4Holly
7 votes
All the D.Gray-Man Covers
23 item list by Kamichan
2 votes
the book was better
11 item list by Hobbit
Worst Films
67 item list by sixequalszero
Mistranslated
83 item list by diabolical dr voodoo
23 votes 5 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for

Gumshoes and Amateur Sleuths
Dreamcast Games - ranked by preference
Motown Artists
Spooky TV
My Favorite Video Games
Trent Reznor in Video Games
Favorite Movie Soundtracks
Animation to Live Action Movies from Superant
The 1,000 Greatest Films (top 25)
2011 Movies
Stuff I like/want
My Top 50 Favorite Movies

More lists from diabolical dr voodoo

Game Boy
Game Gear
Biopics
Hitchcockians
We're #2!
Vistos em 2012


Comments

Posted: 5 years, 1 month ago at Aug 31 19:19
I am amazed that you think "Button" wasn't well made. Fincher is one of the best directors working today. I agree it might have been slightly better with Steven Spielberg at the helm, but you might have to worry about some alien twist ending.
Edit: 5 years, 1 month ago

Login or Signup to post a comment