Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by tafkath on 2 Jan 2018 06:20
230 Views 1 Comments
17
vote

2018: The Movie List

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 5 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 339 Average listal rating (270 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
12.1.

Erittäin näyttävää no bullshit -toimintaa, joka on melkein sama kuin ykkösosa mutta paremmin tehtynä. Alussa elokuva ei hirveästi sytytä, mutta viimeinen tunti on nykytoimintaelokuvien aatelia. John Wick 2 ei muutenkaan tunnu siltä, että se yrittäisi liikaa ja Keanu Reeves sopii edelleen päärooliin kivikasvoillaan ja eleettömyydellään mainiosti. Keanun ja Laurence Fishburnen ensimmäisessä yhteisessä kohtauksessa oli pientä hienoa Matrix-vibaa myös.

Kyllä tätä kelpaa katsella, vaikkei nyt klassikkotasoa olekaan.
tafkath's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1055 Average listal rating (727 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Prisoners (2013)
9.1.

Tiettyjä lajityypin kliseitä on, kuten se että poliisit tuntuvat munailevan koko ajan, mutta Prisoners on siitä huolimatta tiivistunnelmainen ja vahvasti otteessaan pitävä trilleri, jossa on loistavaa näyttelemistä kautta linjan. Joku muu kuin Villeneuve hillityllä ohjauksellaan olisi saanut tästä aikaan överiksi vedetyn pelleilyn.
tafkath's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4357 Average listal rating (2896 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
8.1.

Rewatch, oisko nyt toinen kerta.

Léon on hyvin tyylikäs, viihdyttävä ja tiukasti näytelty elokuva. Toisaalta, sitä ei palvele useampi katselukerta, koska elokuvassa ei hirveästi ole jäljellä kun katselee pinnan alle. Léonin ja Matildan välinen miksikä sitä kutsuisi on toteutettu hyvin, mutta silti tästä jää puuttumaan syvyys. Toisaalta ymmärrän että Léon itse halutaan pitää mystisenä hahmona, mutta en vain saanut hänestä niin paljon irti kuin mitä odottaisi. Reno näyttelee häntä hienosti, ei siinä.

Taisin ensimmäisellä kerralla antaa tälle 4,5 tähteä ja olin juuri fiiliksissä elokuvan hienosta toiminnasta. Kyllä tämä edelleen toimii hyvin, mutta kun tällaisia hiuksen hienoja rajoja kulkevia elokuvia ja sarjoja on viime vuosina tullut enemmän ja paremmin toteutettuina, ottaa se Léonista terää pois, vaikkei niin toki saisi olla.
tafkath's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 9 Average listal rating (92 ratings) 5.6 IMDB Rating 0
Bright (2017)
6.1.

Sen sijaan että Netflix olisi tehnyt tästä toimivan minisarjan, he päättivät lätkäistä tälle 90 miljoonaa dollaria ja tuottaa vajaa kaksituntisen puolivillaisen genre-sekoituksen, jossa on täysin samat ongelmat kuin ohjaajansa edellisessä Suicide Squadissa. Kai tässä oli tarkoitus todistaa, että Netflix pystyy tuottamaan Hollywood-tasoista actionmäiskettä itsekseen ilman isoja studioita. Harmi vaan, että tarina itsessään on pilattu liian nopealla tempolla ja ilman kiinnostavia hahmoja tai ilman tarpeeksi taustatarinaa tai maailmaa täydentäviä hengähdystaukoja. Muutenkaan tätä elokuvaa ei liialta vakavuudeltaan voi kutsua Warcraft meets Escape from LA:ksi.

Kuten Suicide Squadissa tai Warcraftissa, tässäkin on yksittäisiä hyviä hetkiä, mutta hommassa on hirveä kiireen tuntu. Tällaiset genresekoitukset saa hyvin toimimaan ja Netflix on myös enimmäkseen niissä onnistunut esimerkiksi Stranger Thingsin tapauksessa ja kuten jo totesin, tästä olisi saanut ihan hyvän ja toimivan alkuperäissarjatuotannon jo entuudestaan vahvaan Netflixin tuotantoon. En tiedä olisiko Narcosin, Mindhunterin tai pääosin Stranger Thingsin tasoisen saanut, mutta kuitenkin. Tällaisenaan Bright on vain aika mitäänsanomaton.
tafkath's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.1.

Ihan pirteän supersankaroinnin aika lailla samalla tasolla menevä jatko-osa. Vitsiä lentää ja räminää ja outoja avaruussekoiluja riittää, mutta kestoa olisi voinut olla vähemmän, kuten valtaosalla nyky-Hollywoodin spektaakkeleista. Näytteleminen toimii muttei ole mitään erityistä ja musa ei iskenyt samalla tavalla kuin ensimmäisessä, mutta paketti on edelleen onneksi normista poikkeavampaa.

Voisi sitä vuoden pökäleisemmälläkin tavalla aloittaa - kuten vaikkapa olla töissä koko uusi vuosi.
tafkath's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Another year, another list. Now with dates!

Jospa nyt olis enemmän kuin kymmenes nimimerkki Kurkkuharjan saldosta.

Added to
Related lists

In Memoriam 2018
8 item list by SwtChaos
6 votes
My Most Anticipated Films of 2018 and 2019
31 item list by DragonPhoenix46
22 votes 3 comments
Anno 2018 | Movies
2 item list by oakstep
2018 Viewing List
19 item list by ScPetit
6 votes
Elokuvapäiväkirja 2018
34 item list by Darth Brutus
23 votes 2 comments
TV shows I have watched with my wife
37 item list by johanlefourbe
13 votes
The Best Horror Movie List
10 item list by wbmstrz
5 votes 3 comments
Favorite Supporting Movie Characters
44 item list by abayo
52 votes 5 comments
Movie Diary 2011
47 item list by bradley4846
Same Character, Different Movie/Show
21 item list by Psychoffspring
30 votes 7 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted forComments

Posted: 1 week, 5 days ago at Jan 5 9:39
Sinä katsot elokuvia.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block