Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo

All updates

tafkath added 1 item to 2017: The Movie List list
Wonder Woman
Hype tämän leffan ympärillä oli kesällä valtava enkä sinällään ihmettele. Harvemmin naisia edelleenkään on pääosassa toimintaspektaakkeleissa tai jos on niin kamera kulkee turhan monessa leffassa perseessä kiinni tai rintavakoon tarkentaen. Wonder Woman on siinä mielessä poikkeuksellinen, että ote on erittäin feministinen ja aikakausikuvaus tekee otteesta vieläkin tiukemman, hyvin alleviivanakin mutta toki ymmärrettävästi näin. Diana on muutenkin erittäin hyvin toteutettu hahmo ja Gal Gadot tekee pirun hyvän roolisuorituksen tässä elokuvassa. Elokuva toimii muiltakin puolin hyvin. Marvelin ja muista DC-elokuvista - Suicide Squadia en ole nähnyt, joten siitä en osaa sanoa - poiketen huumori on luontaisempaa. Päälle liimattuja one-linereita ei juuri ole ja huumori tulee hahmojen välisestä kemiasta. Toiminta on myös suurelta osin erittäin näyttävää, vaikka Snyderin hidastuskosketus meinaa käydä liialliseksi ja musiikki on luvattoman mitään sanomatonta. Käsikirjoitus on jaksotettu draaman ja toiminnan osalta hyvin tasapainoisesti eikä 2 tunnin ja 15 minuutin kesto tunnu niin pitkältä. Lopussa kuitenkin homma meinaa lässähtää pahemmin, kun meininki näyttää enemmän huonon toimintapelin välivideolta kuin onnistuneelta spektaakkelilta. Lopputaistelun epäonnistunut mahtipontisuus melkein vesittää muuten niin hyvällä rytmillä etenevän ja komeasti kuvatun ja leikatun elokuvan. Onneksi Wonder Womanissa on paljon enemmän hyvää kuin huonoa ja lopun herpaantumisen voi antaa anteeksi. Batman v. Supermania pystyin katsomaan vain jos oli asettanut päähänsä ajatuksen, että elokuva on vitsi. Wonder Womanin kohdalla näin ei tarvitse todeta, koska parhaimmillaan se on hyvin luonteva ja hieno toimintaelokuva, jossa on sielua ja jonka päähenkilö on yksi parhaiten luotuja toimintasankareja pitkään aikaan.
1 day, 7 hours ago
Nosoki added 1 item to Watched in 2017 list
The Sound of Things
20.10.
1 day, 7 hours ago
Kukkakaali added 1 item to Films Watched in 2017 list
The Unknown Girl

1 day, 8 hours ago
Sika added 8 items to Watchlist list
Empire of the Sun
The Color Purple
To Kill a Mockingbird
12 Angry Men
Salem

1 day, 8 hours ago
BAMF voted for an image

1 day, 8 hours ago
Dementia 13
One of Francis Ford Coppola's movies he directed early in his career under the tutelage of Roger Corman. The plot is about a woman who watches her husband's fatal heart attack on a rowing boat on a lake and begins to cover up his death in hopes of getting his share of an inheritance. This leads to a gathering of a very strange family in an Irish castle where an axe murderer runs amok! While the movie starts out in an interesting manner, it quickly becomes a rather simplistic horror that is straight forward and somewhat predictable. The acting in the movie is a bit stiff and wooden and the dialog / screen writing is not really up to par. The two best performances in the movie are turned in by the wife that drowns her husband in the opening scene and the family doctor that has a rather creepy edge to him. The rest of the cast is just going through the motions. This movie is a bit overrated if I'm being honest. It's good to know that Coppola went on to bigger and better things in his career after this production.
1 day, 9 hours ago
BradWesley123 voted for an image

1 day, 9 hours ago
Kurkkuharja added 1 item to My movie year 2017 list
Death Ship
20.10. (YouTube) Natsien aavelaiva hakkaa jengiä välistä tahattoman koomisesti ja hävitin puhelimeni. Vituttaa.
1 day, 9 hours ago
kathy voted for 8 images [View All]

1 day, 9 hours ago
Rylvan voted for an image

1 day, 10 hours ago
Rylvan voted for video
1 day, 10 hours ago
Night Fare
A pretty good horror/action French movie about 2 young men on a night out in Paris who take a taxi somewhere but decide not to pay the driver after arriving at their destination by running off. They find the driver pursuing them over Paris as he wants his fee with the taxi meter going up all the time. I really enjoyed the first half of this movie as the two men are chased here, there and everywhere with the mysterious taxi driver coming across as an unstoppable force of nature. As the night goes on and every safe haven the men turn to is eliminated, they're forced to face a moment they thought they had left behind for ever. The driver is a great villain (if you can call him a villain that is?). He's nearly always shrouded in shadow and is a big brute of a man. And then the plot sharply turns 180 degrees in the second half as the viewer finally discovers who the driver is. The movie starts out like a slasher flick but it slowly turns into a tale of redemption. I wasn't too keen on this swerve to be honest but it made for an interesting ending. Overall, Night Fare is a tense and, at times, brutal chase movie that keeps the adrenaline pumping throughout.
1 day, 10 hours ago
Kandi added 1 item to Rain Scenes in the Movies II list
Down with Love
Ewan McGregor

1 day, 10 hours ago
Aldenvdk added 1 item to Movies Watched in 2017 list
Rings
October 19th Director:
1 day, 10 hours ago
Dark Shadows voted for 7 images [View All]

1 day, 10 hours ago
franlob voted for an image

1 day, 10 hours ago
Down with Love
Renée Zellweger

1 day, 10 hours ago
l8t3r added 1 item to Billion Dollar Club list
Despicable Me 3
Domestic: $263,056,800 International: $763,996,815 Total: $1,027,053,615
1 day, 11 hours ago
Replicant added 1 item to Movies watched in 2017 list
Larks on a String

1 day, 11 hours ago
aLittleTyger voted for 55 images [View All]

1 day, 11 hours ago
My Little Pony: The Movie
SCREENING: Regular DATE: October 20th CINEMA: Showcase Cinema de Lux LOCATION: Bluewater SHORTS: Hanazuki: Full of Treasures (7/10)
1 day, 11 hours ago
perod voted for 139 images [View All]

1 day, 11 hours ago
aLittleTyger posted a video
1 day, 11 hours ago
Vacancy

1 day, 12 hours ago
Rylvan voted for 2 images

1 day, 12 hours ago
perod voted for 289 images [View All]

1 day, 12 hours ago
denis24 added 1 item to Watched in...2017 list
Cars 3

1 day, 12 hours ago
rewster voted for 2 images

1 day, 12 hours ago
PulpRoman added 1 item to Watched in 2017 list
A United Kingdom
Oct 20th 7.2
1 day, 13 hours ago

Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block